Alpengummi Guma do żucia Cynamon

W 100% naturalna guma z żywicy drzewnej i wosku pszczelego

14,60 zł

(1.216,67 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 12 g

Dostawa do środa, 08 czerwca, jeśli zamówienie zostanie złożone do piątek do 05:15 godz..

Dostępne po 03 czerwca

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zakończ

Właściwości i zalety

  • Ekologiczne gumy do żucia
  • Przyjemny, owocowy smak
  • Pomaga utrzymać uczucie świeżości

Nr art.: XFA-ALPE-1002ZMB, Zawartość: 12 g, EAN: 9120122720011

Opis

Naturalna guma do żucia o cynamonowo-pomarańczowym smaku marki Alpengummi to świeżość i odrobina słodyczy pomiędzy posiłkami. Jej żucie daje maksymalną przyjemność w sezonie zimowym - korzenno-cytrusowy smak stanowi miły akcent zwłaszcza w okresie świątecznym. Bazą dla tego produktu jest w 100% naturalna guma stworzona z żywicy drzewnej i wosku pszczelego, uzupełniona innymi, w pełni biodegradowalnymi składnikami. Guma do żucia jest słodzona wyłącznie ksylitolem - cukrem brzozowym, który wzmacnia zęby i chroni je przed próchnicą.

Rodzaje produktów: Pielęgnacja jamy ustnej i zębów
Marka: Alpengummi
Właściwości: Opakowania bez plastiku
Zapachy: Zapachy cytrusowe, Zioła i przyprawy, Słodki

Składniki

  • guma [1]
  • Słodzik: ksylitol
  • glikozydy stewiolowe
  • Stabilizator: guma arabska
  • Humektant: gliceryna [2]
  • Emulgator: lecytyna [3]
  • naturalny aromat
  • przeciwutleniacz: ekstrakty o wysokiej zawartości tokoferolu [3]
  1. guma z żywicy drzewnej i wosku pszczelego
  2. z roślinnego źródła
  3. ze słoneczników

Pytania i odpowiedzi użytkowników Alpengummi Guma do żucia Cynamon

Poznaj opinię klientów, którzy kupili ten produkt.

Oceń produkt

ocen klientów po polski dla Alpengummi Guma do żucia Cynamon

Podobne produkty:

Klienci, którzy nabyli "Guma do żucia Cynamon", zakupili także: